Tento web používá cookies. Tím, že na webu setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více se dozvíte zde.

KONTAKTY FAQ

   PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Veškeré osobní údaje, které nám sdělíte v souvislosti s vašim nákupem v internetovém obchodě NEJSTROMEČKY.cz, chráníme v maximální možné míře. Řídíme se přitom zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny v bodě 8. Obchodních podmínek. Níže si můžete přečíst výčet toho nejpodstatnějšího.

 

       JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

Internetový obchod NEJSTROMEČKY.cz zpracovává ty osobní údaje, které jsme od vás se souhlasem získali v souvislosti s vašim nákupem, v soutěžích na webu či sociálních sítích, nebo když jste nás kontaktovali. Jedná se především o jméno a příjmení, adresu, email a telefon, popřípadě identifikační a daňové číslo.

 

       K JAKÉMU ÚČELU JE POUŽÍVÁME?

Poskytnuté osobní údaje slouží zejména pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy. Pokud neurčíte jinak, používáme osobní údaje také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení, výzkumu trhu i pro marketingové účely. V souladu s obchodními podmínkami jste povinni uvádět své osobní údaje správně a pravdivě, avšak vždy zcela dobrovolně.

 

    PŘEDÁVÁME VAŠE ÚDAJE TŘETÍM STRANÁM?

Můžete si být jisti, že žádné osobní údaje, které jste nám poskytli, nepronajímáme, nevyměňujeme a už vůbec je neprodáváme třetím stranám. Pokud zpracováním osobních údajů pověříme třetí stranu, jakožto zpracovatele (např. z důvodu zasílání obchodních sdělení), vždy dbáme na to, aby tyto osoby rovněž dodržovaly ochranu vašich osobních údajů. Kromě toho mají povolení k užívání vašich údajů pouze a výhradně k zadaným účelům.

 

    JAK DLOUHO OSOBNÍ ÚDAJE UCHOVÁVÁME?

Osobní údaje zpracováváme po dobu neurčitou, a to v elektronické podobě automatizovaným způsobem, nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Pokud však budete chtít, abychom vaše osobní údaje již více nevyužívali, okamžitě a zcela zdarma tento váš požadavek splníme. Stačí, když nám o tom napíšete na e-mailovou adresu info@nejstromecky.cz

V určitých případech, kdy tak vyžaduje zákon, bude přístup k vašim osobním údajům zablokován, nikoli smazán. Kromě toho nás můžete kdykoli požádat o opravu či doplnění vašich osobních údajů.

 

    JE MOŽNÉ ZJISTIT, JAKÉ ÚDAJE O VÁS VEDEME?

Požádáte-li nás o informaci, jaké osobní údaje o vaší osobě evidujeme, jsme připraveni vám ji předat. Za poskytnutí takovéto informace však můžeme požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na její poskytnutí.

 

    JAK JE TO S BEZPEČNOSTÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Veškeré osobní údaje jsou uloženy na serverech s vysokou úrovní bezpečnosti a jsou chráněny proti zneužití ze strany nepovolaných osob. V této souvislosti bychom vás rádi informovali, že provozovatel internetového obchodu NEJSTROMEČKY.cz, společnost Czech Christmas Company s.r.o., je registrována u Úřadu pro ochranu osobích údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, 170 00, www.uoou.cz.

ONLINE PRODEJ

NEJSTROMEČKY

ZÁKAZNICKÝ SERVIS